Hva er egenskapene til mesh-stoffet

Demesh stoffligner på blondestoffet, men meshstoffet er litt mer kompakt ennblonder stoff, og mesh-garnet er hovedsakelig vevd og produsert av polyester, nylon, spandex og lavelastisk.Mesh-stoff er egnet for generell silketrykkfabrikk, klestrykkfabrikk, vesketrykk, plexiglass, silketrykk av plastpaneler.Polyestertrådnett er også laget av kjemiske syntetiske fibre, som tilhører polyestersystemet.Polyestertrådnetting har fordelene med løsemiddelbestandighet, høy temperaturbestandighet, vannbestandighet og kjemisk motstand.

Fordeler og ulemper med mesh stoff:

1, nettgarnets elastisitet er veldig bra, fordi nettgarnet for det meste er laget av polyester og annen kjemisk fiberduk, og polyester har også god elastisitet.

https://www.lymeshfabric.com/new-arrival-ruffle-3d-rose-chiffon-flower-embroidery-new-fashion-fairy-light-lace-skirt-dress-fabric-product/

2, mesh-stoffet har god krøllebestandighet, og er ikke lett å pilling etter rengjøring.

3. Polyesternett har mange fordeler, som løsemiddelbestandighet, vannbestandighet og kjemisk motstand.

4. Nettgarnets luftgjennomtrengelighet er god.Materialet i nettgarnet ligner på blonder.

Polyester mesh

5. Mesh-stoff har et høyt publikum.For tiden, som et spesielt populært designelement, brukes mesh ofte som tilbehør eller hjelpemateriale for klær eller skjørt og andre stoffer.

6, nettet kan ikke utsettes for solen i lang tid, ellers er det lett å se aldring.

7, garn stoffer er enkle elementer for å forårsake skade, bruk og slitasje gasbind stoff bør være spesielt forsiktig.


Innleggstid: 12. oktober 2022