Hva er vannløselig broderi?Hvordan skille mellom vannløselige blonder og blonder?

Vannløselig broderi

Vannløselig broderi
Vannløselig broderi (vannløselig blonder) er en hovedkategori av datamaskinbroderi blonder, som bruker vannløselige nonwovens som basisklut.Broderilinjetyper er merceriseringslinje, polyesterlys, bomullstråd, etc.

Gjennom datamaskinen flat pol broderi maskin brodert på bunnen klut, og deretter ved varmt vann behandling for å oppløse den vannløselige ikke-vevde bunnen klut, og etterlater en tredimensjonal blonder.Maskinbroderte blonder har forskjellige mønstre, utsøkt og vakkert broderi, uniform og uniform, levende bilde, full av kunstnerisk sans og tredimensjonal sans.

Produksjonsprosess
Ta Lixiu-merket MD55-modell importert fra Sveits som et eksempel
Tidlig produksjonsfase:
1. Analyser ingredienser og råvarespesifikasjoner.
2, produksjon av datamaskin blåkopi "visitkort utskrift belte".
3, prototype test kvalitetsprøve

MD55

 

Midtfase i produksjonen:

1, før maskinen olje, ull, flottør og vask og dyp rengjøring verksted.
2, om nødvendig, bytt spesifisert nål og tråd.
3, støtte vannløselig papir og tilsvarende klut maskin begynner å fungere.

Maskinbroderte blonder

Sen produksjonsfase:
1.vannbehandling, fargesett.

Sen produksjon

2. etter manuell reparasjon broderi.

etter det manuelle reparasjonsbroderiet.3. klipp tråden.

Klipp tråden.

4. Klipp kanten.

Klipp kanten

karakteristisk

det karakteristiske vannløselige broderiet

Maskinbroderte blonder har forskjellige mønstre, utsøkt og vakkert broderi, uniform og uniform, levende bilde, full av kunstnerisk sans og tredimensjonal sans.

Den største forskjellen mellom vannløselige blonder og vanlige blonder er ikke som vanlig tallerken kan "se hva du får", den må gå gjennom en "kokende" prosess etter at maskinen er ferdig, det er denne prosessen som gjør hvordan du kan se i vann løselig plate når nålebehandlingen er forskjellig fra vanlig plate.

Forskjellen mellom vannløselig broderi og blonder

Forskjellen mellom vannløselig broderi og blonder

Et strikket stoff er dannet av en gruppe eller grupper av parallelle garn som mates fra renningen til alle arbeidsnålene til maskinen og dannes i sirkler samtidig.Denne metoden kalles varpstrikking.Det formede strikkestoffet kalles varpstrikk og det dannede strikkestoffet kalles varpstrikk.Warp strikke blonder er en slags stripe blonder og blonder stoff vevd av varp strikkemaskin.

forskjell

forskjell

Ved første øyekast har vannløselige blonder og blonder det samme ved at de er uthulet, men den åpenbare forskjellen er at blonder generelt er tynnere og mindre tredimensjonale enn vannløselige broderiblonder.


Innleggstid: 10. desember 2022