Swiss Brodery For Women Kjoler

Brodert tyll har vært en ny trend på rullebanen de siste to årene, med både all-over-broderi og posisjoneringsbroderi som gir en frisk følelse til det enkle tyllstoffet.Våren og sommeren er tidene når kjoler alltid er på mote, og hvilken kvinne kan motstå den kjærlige ømheten til en blondekjole i tillegg til den eventyrlignende tyllbroderte kjolen?

blonder 00010           FT8315P-2 (4)

Sødmen og friskheten i det vakre mønsteret og den forfriskende teksturen er ordene som blonder ikke kan unngå.Rosa er pent, svart er sexy, og hvitt er forfriskende som en fin bris.Den lette vekten og gjennomsiktige teksturen, kombinert med broderiprosessen, skal gi den jenteaktige kjolen en ny følelse.

Dette vakre broderte elementet har en naturlig skjønnhet og eleganse.Enten den brukes delvis eller spredt over et stort område, skaper den en romantisk følelse.Det lette og drømmende materialet skaper en luksuriøs og spektakulær mote som har en sterk visuell innvirkning og gir plagget et mer tredimensjonalt bilde.

主图          主图

 

Bruken av broderte stoffer er ikke begrenset til praktfulle plagg.Det har også blitt brukt av designere for å gjenskape mer bærbare moter.Det minimalistiske broderistoffet har blitt populært de siste årene, og tiltrekker seg innovative designermerker med et friere perspektiv for å skape en serie stiler som balanserer nydelige bilder med en behagelig bæreopplevelse, viser den mest delikate og elegante siden av kvinner, og sakte trer inn i riket av hverdagsbruk, spesielt med mesh-elementer som organza og voile.Tynn som en tyll mesh disig lys gjennomsiktig, og floral broderi, pyntet med en full av fairy modell, for å legge til en elegant kjedelig kjole, tyll lys gjennomsiktig visuell effekt, drømmende og flytende.

1229JOEY 00241

1229JOEY 00253           1229JOEY 00251

Shaoxing Liuyi Textile Import & Export Co., Ltd. ligger i Keqiao, den berømte moderne byen med temaet "International Textile Capital and Modern Trade City".Det er et fasjonabelt nytt stoffsalgsselskap som leder bransjetrenden, og integrerer FoU, design, produksjon og handel i en omfattende bedrift.Vi er spesialister på produksjon og drift av klippede broderier og flerfargede broderier.

Våre hovedprodukter er: Ensfarget broderi, flerfarget broderi, laser, paljetterbroderi, broderitrykk og spesialbroderi osv. Vi tilbyr også etterprosesser som trykking og farging, trykking, foliestempling osv. Vi kan tilpasse eller utvikle i henhold til kundenes behov.

Fordelaktig teknologi: datastyrte broderistoffer.

BannerEMB

 


Innleggstid: 07. april 2022