Både kationiske stoffer og rene bomullsstoffer har egenskapene til god mykhet og god elastisitet.Når det gjelder hvilken som er best, avhenger det av personlige preferanser.Rent bomullsstoff har alltid vært en slags stoff som alle foretrekker å bruke i livet, mens kationiske stoffer bearbeides med spesielle fysiske midler for å lage kationiske garn som kationisk polyestergarn eller kationisk nylongarn.

KF0025kasjoner STOFF

POLYESTER OG SPANDEX KF0026-6

1. Fordelene med kationiske stoffer:

1. En av egenskapene til kationiske stoffer er tofargeeffekten.Med denne funksjonen kan noen garnfargede tofargede stoffer erstattes, og dermed redusere kostnadene for stoffet.Dette er karakteristisk for kationiske stoffer, men det begrenser også egenskapene.For flerfargede garnfargede stoffer kan kationiske stoffer bare erstattes.

2. Kationiske stoffer har lyse farger og egner seg veldig godt til kunstige fibre, men de brukes til vask og lysekthet av naturlige cellulose- og proteinstoffer.

3. Slitasjemotstanden til kationiske stoffer er også veldig god.Etter å ha tilsatt noen kunstige fibre som polyester og spandex, har den høyere styrke og bedre elastisitet, og slitestyrken er nest etter nylon.

4. Kationiske stoffer har noen kjemiske egenskaper, som korrosjonsbestandighet, motstand mot fortynnet alkali, motstand mot blekemidler, oksidanter, hydrokarboner, ketoner, petroleumsprodukter og uorganiske syrer.De har også noen fysiske egenskaper, som motstand mot ultrafiolette stråler.

BOMULLSTOFF

 2.Fordelene med rene bomullsstoffer:

1. Rent bomullsstoff er behagelig: fuktighetsbalanse.Ren bomullsfiber kan absorbere fuktighet fra den omkringliggende atmosfæren, dens fuktighetsinnhold er 8-10 %, og den føles myk, men ikke stiv når den berører huden.

2. Rent bomullsstoff for å holde varmen: holde varmen: bomullsfiber har svært lav termisk og elektrisk ledningskoeffisient, selve fiberen er porøs og høy elastisitet, og gapene mellom fibrene kan samle opp store mengder luft (luft er også en dårlig leder av varme og elektrisitet).Varmetensjonen er relativt høy.

3. Slitesterk bomullsstoff:

(1) Når temperaturen er under 110 ℃, vil det bare føre til at stoffet fordamper uten å skade fiberen.Vasking, trykking og farging i romtemperatur har ingen effekt på stoffet, noe som forbedrer stoffets vaskbarhet og slitestyrke.

(2) Bomullsfiber er iboende motstandsdyktig mot alkali, og fiberen kan ikke ødelegges av alkali, noe som er bra for vask av klær.Og farging, trykking og andre prosesser.

4. Miljøvern: Bomullsfiber er naturlig fiber.Det rene bomullsstoffet har ingen irritasjon i kontakt med huden, og er gunstig og ufarlig for menneskekroppen.


Innleggstid: 11. september 2021